JULEGAVETIPS # 1

Nå nærmer desembermåned seg med stormskritt og det er på tide å tenke på julegaver etterhvert. I år har jeg en liten unnskyldning til å slippe unna shoppingrundene siden jeg har en liten jente, og vil tippe å tro det er stress å dra hun med seg rundt på julegaveshopping - så da får Tony ta seg av det meste.

Som hvert år aner jeg ikke hva jeg skal kjøpe til noen, og det er alltid like vanskelig. Kom over en side hvor du kunne designe dine egne iPhone deksler, noe som er en genial gave til mor, far, søster, vennine, kompis, kjæreste - ja, rett og slett alle! Mange har iPhone nå, og ett deksel som ingen andre har er jo gøy? 


Nå som det nærmer seg juletider koster det bare 199,- (+ frakt). Vil du lage ditt eget deksel? Da klikker du her.

                                                                                                                                               // Innlegg i samarbeid med nfoto.no


2 kommentarer

margretheolseen

23.11.2011 kl.12:53

Genialt tips! Kommer vertfall skaffe meg et sånt selv. hehe! :)

nyland92

23.11.2011 kl.14:09

de der var nå litt artig da :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits