HØYGRAVID OG INFLUENSA - INGEN GOD KOMBINASJON

De siste dagene har jeg rett og slett lagt langflat ut i sengen, og ikke reist meg med mindre jeg har måtte. Å være gravid i seg selv er på slutten tungt og slitsomt, det er masse tanker i hodet og endel ekstra kilo å bære på! Heldige meg har også klart å få influensa bare 9 dager før termin, så her ligger jeg fødeklar med tett nese, vonde ører, vond hals og feber. 

Føler ikke jeg har noenting til overs, så om fødselen skulle starte nå hadde jeg blitt en smule sur på meg selv tror jeg! Jeg som har vært utolmodig de siste dagene, syntes faktisk at hun kan vente med å komme til jeg er frisk og har samlet litt krefter igjen. 

Nettene er egentlig værst, jeg sovner gjerne ikke før i 4-tiden så våkner jeg i 6-tiden av at mamma går på jobb - for å sovne igjen å sove fram til 11. Innimellom der er det selvfølgelig endel dobesøk, og drikkebesøk siden jeg har blitt utrolig tørst for tiden. 


I dag er jeg også hele 39 uker på vei, og tiden har virkelig flydd avgårde. Kan ikke fatte og begripe at lille prinsessen min snart skal komme ut, nå har hun vært i magen min i snart ni måneder og plutselig skal hun ikke være der mer? Plutselig kan jeg ta på meg sokkene selv, snu meg i sengen selv, sove en hel natt uten å måtte tisse? 

Tror det er på tide at jeg får gjort mer i scrapbooken jeg holder på med om svangerskapet, når den er ferdig og prinsessen er kommet til verden skal jeg lage en om hennes første leveår også! 

2 kommentarer

nyland92

22.11.2011 kl.17:18

off god bedring, håper du blir frisk

har hørt mange kan bli sjuk før fødselen settes igang, så lykke til ;)

Silje Mari Amundsen

22.11.2011 kl.18:12

Huff, god bedring! Men husk, vi har fullt av uante krefter om det plutselig trengs ;-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits