MAX UFLAKS > MOBILBLOGG

Nå er det bare ti dager til termin og jeg har selvfølgelig klart å bli syk! De små kreftene jeg hadde igjen i kroppen er helt vekke og jeg har ikke litt til overs engang.
Det kunne ikke passet bedre! Nå om natten står jeg opp fordi jeg er så dårlig at jeg ikke får sove, og når jeg endelig får sove må jeg tisse.

Håper virkelig at formen blir bedre de neste dagene så jeg får sovet ut litt samtidig som jeg får spart opp litt krefter igjen.

Nå er jeg på vei til jordmorkontroll så får jeg høre hva hun har å si idag :-)

Én kommentar

nyland92

21.11.2011 kl.13:52

jeg føler med deg, :p har 13 dager til termin, får ikke sove, å når jeg først må sove, vokner jeg at jeg må tisse ;P iriterende ;P

håper alt er bra med jordmor da :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits