VERDENS FINESTE UTSIKT

.. For meg iallefall! Jeg elsker virkelig babymagen min, selvom den kan irritere meg grenseløst også! De siste ukene har det virkelig blitt tungt med den store magen, men det må til for at lillemor i magen skal vokse seg stor og sterk så hun blir klar for å møte verden! 

Får stadig høre at jeg har så fin babymage, og det er jo utrolig koselig! Føler meg litt som en hvalross nå med masse vann i kroppen, og den store magen som gjør at jeg ikke klarer å ta på meg sokkene mine selv engang. Heldigvis er det ikke så alt for lenge igjen nå, så jeg må bare nyte magen mens jeg kan - er ganske sikker på at jeg kommer til å savne den en smule når hun er kommet ut.

Tony er forresten blitt så kosete med magen i det siste også, stryker og kjenner på den ofte og det er så koselig! Tror hun merker når pappaen er tilstedet for at begynner hun alltid å sparke slik at han får kjenne! Vi har også funnet nattasang vi skal synge til hun om kvelden faktisk, jordmor sier det er bra å synge til magen nå også siden hun hører det - så om kvelden ligger vi her å synger for oss selv! 


Jeg har også pakket tingene som jeg skal ha med til lillemor på sykehuset som jeg kan vise dere i morgen! Ser nå at det ble endel klær og ting jeg garantert ikke får bruk for, men da tar vi det bare med hjem igjen :-) Skal også til jordmor i morgen, litt spent på hva hun har å si siden mensentermin og ul-termin er så forskjellige - snakket litt med hun sist og da var det snakk om overtidskontroll på KK rundt 1. desember! 

4 kommentarer

Silje

20.11.2011 kl.19:57

Har helt lik utsikt hehe! :) Nå er det ikke lenge igjen til jentene våre kommer :D
Kos deg så mye med magen du kan nå, siden plutselig blir den borte.. Jeg angrer hvertfall fælt på at jeg ikke gjorde det.

Er veldig lurt å pakke absolutt alt så for du kan.. Jeg gjorde ikke det, og det har blitt en del turer for kjæresten sine jeg har glemt veldig nødvendige ting hjemme! Hehe.

Lykke til. Får håpe hun kommer veldig snart :D

anonym

21.11.2011 kl.16:30

Hvilken sang synger dere? :)

Cecilie Kvant

21.11.2011 kl.17:39

anonym:

Kjære gud jeg har det godt - tror jeg den heter :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits