KULEMAGEN ER DER FREMDELES

Heioghå! Det er ingen baby på gang enda selvom jeg har vært tidenes dårligste blogger i helgen. Helgen har egentlig bare flydd avgårde og jeg har for det meste lagt langflat ut i sofaen/sengen. Formen er virkelig på bunn nå, og når jeg prøver å gjøre noe fornuftig blir det bare værre.

Tony har vært på eksamenskurs i helgen så vi har ikke fått særlig mye tid, har fått litt tid på kvelden så da har vi bare kost oss med  snop og film 

I går var vi invitert på deilig pinnekjøtt middag hos faren hans, og det smakte utrolig godt! I det vi kom utenfor døren luktet det jul lang vei, og det får meg til å tenke på at det snart er jul - og at prinsessen min kommer ganske snart! Julegaver er vel også noe jeg må tenke på etterhvert. 

Ellers kom en venninne og moren hennes på besøk i går så ble litt mat på kvelden også å massemasse masing, og selvfølgelig masse babysnakk siden de gleder seg sånn til hun kommer :-) Når de var gikk var klokken allerede rundet tolv og jeg kjente det hadde vært en lang dag så da var det rett inn i sengen for å slappe av! 

Nå har jeg faktisk nettopp stått opp siden det ble en ganske lang natt med lite søvn. I dag er det snakk om maks avslapping atter en gang, å spare opp krefter til jordmorkontroll i morgen! Tony skal vel jobbe med skolearbeid siden det er søndag så da blir det bare meg og mamma her :-) 

Har dere hatt en fin helg? :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits