TERMIN I MORGEN?!

Ifølge mensen-termin så har jeg termin allerede i morgen! Noe som egentlig skremmer meg litt hvis det stemmer. Det går mer og mer opp for meg at jeg faktisk snart skal bli mamma - om maks 30 dager har jeg en liten prinsesse som en dag skal kalle med mamma, som jeg skal passe på og ''vokte'' resten av livet. 

Det å bli mamma kan jeg ikke forestille meg hvordan blir, men jeg gleder meg utrolig mye selvom. Jeg er så utrolig heldig som får verdensbeste julegave på forskudd, og får feiret jul med den lille prinsessen  Jeg elsker julen, og denne julen vet jeg at kommer til å bli fantastisk! Vi har enda ikke tenkt på hva hun skal få til jul av oss siden vi har kjøpt alt hun trenger nå, men vi finner vel alltids på noe lurt! 


Nå har jeg nettopp sendt Tony avgårde på kurs, så får jeg vel rydde og vaske litt før jeg tar meg en liten powernapp med voffsen :-) Tror hun skjønner noe vi andre ikke skjønner, hun er blitt fæl på å passe på at jeg er her, og hvis jeg er på rommet kommer hun ofte inn bare for å se at jeg er der! 

Hva gjør dere i dag? :-)

4 kommentarer

nyland92

18.11.2011 kl.08:47

ååh så spennende da :-D nå er den lille her snart :-D

er i uke 38 idag, sykt spennende :-D

idag skal jeg bare slappe av, kanskje på kino med svigersøss. eller skal jeg bare kooose meg :-D

ღ♔Husmorverden♔ღ

18.11.2011 kl.08:52

Gratulerer med termindagen :) Da nærmer fødsel seg veldig, du går en kjempeflott tid i møte.

Det er utrolig hva disse dyrene forstår, og ikke minst hvor mye de passer på :)

Silje - 17 år og snart mamma

18.11.2011 kl.09:44

Får håpe hun kommer snart :D

Tonje Kristin

19.11.2011 kl.22:34

Lykke lykke til :) Jeg er så misunnelig på deg, selv om jeg har 2!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits