NOEN AV TINGENE TIL LILLEMOR

Når jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen sist var det noen som spurte om jeg kunne legge ut bilde av tingene til lillemor, og det kan jeg jo! Jeg har vel egentlig lagt ut bilde av det meste etterhvert som vi har kjøpt det, men kan samle noen av de ''store'' tingene i dette innlegget. Jeg har ikke fått vuggen opp enda, og vognen er nedgravd i tull så dere får nøye dere med bilde av sengen, vognposen & bilsetet :-) Vippestolen er heller ikke satt opp siden den bare blir full i hundehår. 


Sengen til lille prinsessen


Vognposen! Kjempe søt og helt genial, den kan åpnes hele veien ned og helt nede slik at det blir ett teppe :-)


.. Og bilsetet! Siden vi har kjøpt det meste i jentefarger fant vi ut at blått bilsete gjorde ingenting - bilen til Tony er jo blå også så da matcher det litt :-) Hehe. 

Skal få lagt ut bilde av vuggen også når den er satt opp!

2 kommentarer

nyland92

18.11.2011 kl.08:31

Elsker de posene :-D kjempe søte

+ nydelig seng da, der vill prinsessa kose seg :-D

Mamma til Tobias

18.11.2011 kl.10:53

Har samme posen :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits