OM NATTEN SKJER DET

Mamma er helt sikker på at jeg kommer til å våkne opp en natt av rier, og at jeg kommer til å føde iløpet av morgenkvisten. Hun har hatt to raske fødsler så håper jeg går i hennes ''fotspor'' å får en rask fødsel jeg også.

Hver kveld når jeg legger meg håper jeg at jeg våkner opp med rier, og at jeg snart får se prinsessen min - men våkner opp hver morgen like skuffet over at ingenting skjedde. 

De siste dagene har jeg merket at noe skjer i kroppen min, og tror faktisk hunden i hus også merker noe på en eller annen merkelig grunn. Hun kommer plutselig traskene inn på rommet mitt om natten bare for å hilse på, og alltid når hun kommer inn ligger jeg å har småkynnere - akuratt som om hun vet det på en måte. 

Har kjent endel nedpress i det siste, og hyppige kynnere (noen gjør faktisk vondt også) - men det er nok bare modning og kan holde på i flere uker før hun velger å komme. Heldigvis er det bare maks en måned til jeg får se prinsessen min :-) 


verdens søteste lille voffs ligger med poten på magen å passer på! 

Når tror DERE at jeg føder? :-)

3 kommentarer

Cathrine Tunes

17.11.2011 kl.12:10

å,så koselig! Vi har helt lik hund faktsik! haha. Håper jenten din kommer i løped av disse to ukene da!

Camilla Høglund

17.11.2011 kl.13:18

Kjenner meg veldig godt igjen med å gå å vente å vente..

Jeg har termin 28 november, og synes det er på tide å våkne en natt til rier selv :P

- Mamma Veronica

17.11.2011 kl.14:22

hehe. pusen min kommer å ligger seg på magen min også. gjort det de siste dagene :D Tipper det skjer noe innen 1-2 uker eg :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits