FRAMTIDEN

Jeg vet at endel lurer på hva jeg har tenkt å gjøre i framtiden, om jeg skal tilbake på skolebenken og eventuelt når. Fikk senest en kommentar igår om hva jeg hadde gått, om jeg skulle videre på skole osv. - så tenkte å samle alle svar i ett innlegg.

Jeg fant ut om graviditeten i mars 2011, og gikk fremdeles på skole da. I begynnelsen av graviditeten var jeg utrolig mye dårlig, gikk masse ned i vekt og fungerte ikke i hverdagen. Heldigvis fikk jeg fullført 1. året på videregående med greie karakterer før jeg bestemte meg for å ta ett fri år.

Siden jeg har termin 1. desember fant jeg ut at det ikke var vits å begynne på 2. året - og søkte da permisjon. Nå går jeg hjemme, og skal gjøre det fram til sommeren 2012. Fra sommeren 2012 av er planen at lillemor skal i barnehage, og jeg tilbake på skolebenken igjen. 

Siden jeg fikk fullført 1. året, begynner jeg da på 2. året mitt som jeg skal gå på Arna videregående skole - hvor jeg skal gå barne-og ungdomsarbeider. Planen etter det er å ta allmenn påbygg så videre på høyskole. 

Hva jeg skal bli når jeg blir ''stor'' vet jeg ikke enda, og heldigvis har jeg fremdeles litt tenke tid. Jeg har litt lyst å jobbe med barn og/eller ungdom så blir nok noe innen det. 

Jeg vet det kommer til å bli tungt med barn og skole, men man klarer det man vil klare - å utdanne meg er det ingen tvil om at jeg skal klare iallefall! :-) 

7 kommentarer

anonym

16.11.2011 kl.15:41

Det hørtes jo bra ut :) Visste ikke at det gikk ann å ta 1 klasse, så ta friår og så ta videre igjen? :) Men det er jo supert hvis det er mulig! Høres ut som du ha goe planer :) Jeg vil også jobbe innenfor barn og slikt :)

Cecilie Kvant

16.11.2011 kl.16:05

anonym:

Det er fult mulig :-) Jeg søkte om fødselspermisjon fra vgs, så den plassen jeg egentlig skulle hatt i år får jeg igjen neste år.

anonym

16.11.2011 kl.16:52

Går det ann på alle vgs skolene, eller bare det du gikk på? :)

Maja Hesjedal

16.11.2011 kl.17:12

Høres ut som en god plan :-)!

Cathrine Tunes

16.11.2011 kl.17:16

Jeg tror du klarer det kjempe fint! Blir sikkert veldig tungt,men det er verdt det med tanke på det fantastiske menneske du har i magen og snart i armene. Du tar jo utdanning for både din og hennes skyld nå! Så der har du jo motivasjonen din! Lykke til!

mammamarlene89

16.11.2011 kl.19:47

Du klarer det du vil klare ;) ta det som det kommer og ikke stress. Nyt tiden emd den lille!

Cecilie Kvant

16.11.2011 kl.23:34

anonym:

Det vet jeg ikke :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits