LEGETIME - REKKER VI NESTE KONTROLL?

I dag var jeg på kontroll hos fastlegen min, og som vanlig var alt bare bra med lille prinsessen i magen. Han hadde ingenting å klage på, og kunne bare si at lillemor hadde det veldig bra der inne! Han kjente at hodet var skikkelig festet, og at det ikke var noen mulighet for at hun skulle snu seg nå. På slutten av samtalen sa han også at han satt meg opp på ny kontroll 29. november - men han trodde ikke jeg kom til å rekke den.

Etter jeg var ferdig inne hos han var det min søster sin tur siden hun hadde vært syk i en uke nå uten å bli noe bedre, så hun måtte få seg pencilin :-) De som jobber på kontoret der er alltid like hyggelig å fikk helt sjokk når jeg sa at jeg bare hadde 2 uker til termin. De mente jeg var såå oppegående og strålte som en solstråle - så det er jo kjekt å høre :-)

Nå ligger jeg i sengen å slapper av litt, det har jo vært en litt lengre dag enn jeg er vandt til så nå lader jeg opp krefter til å øvelseskjøre! 

Hva gjør dere på i dag? :-)


I dag er jeg også hele 38 uker på vei med prinsessen i magen så kommer statusoppdattering senere når jeg kommer hjem fra dyrlegen med voffsen!

5 kommentarer

Michelle

15.11.2011 kl.18:04

Jeg har min neste kontroll neste uke, så jeg rekker forhåpentligvis den, men håper jeg ikke rekker den neste ihvertfall!! Lillegutten min er hjertelig velkommen ut i verden nå. Helst så snart som mulig! :)

nyland92

15.11.2011 kl.18:42

åh spennende, :-D jordmor trudde ikke jeg rakk neste kontroll heller neste torsdag;p så dagene går sakte å tenker mye nå ja :-D

du får ha masse lykke til , blir kjekt å følge med :-D

Jeanett Simonsen

15.11.2011 kl.18:58

Ah det blir spennende å se da ! :D Lykke til tildere !
Lykke til! Blir gøy å se når hun bestemmer seg for å komme :-)

maaallin

15.11.2011 kl.20:29

Lykke til :D Så spennende!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits