BABYEN MIN ER SKEIV

Om kvelden når jeg skal legge meg pleier alltid lillemor å romstere fælt før hun legger seg til å sove, hun flytter rompen alle veier, og beina alle veier! Plutselig får jeg ett spenn i ribbebeina, og to sekunder etterpå får jeg ett spenn i siden - nå som hun er blitt så sterk kjenner jeg det utrolig godt og det er ikke særlig behagelig lenger! 

Selvfølgelig er det deilig å kjenne liv fra hun, og vite at hun har det bra der inne - men hun er faktisk blitt såpass stor nå at det er tung å ha hun inni der. Utolmodig er jeg også, leser på andre blogger og på facebook om alle som har fått babyen sin og lurer på når det er min tur..... Jeg vet jo at hun er stor til å klare seg nå, men hun holder seg nok inni der til hun er helt klar for å komme ut! De siste dagene har jeg fått på feelingen at jeg kommer til å gå langt over termin, og at jeg må settes i gang - men krysser både fingre og tær for at hun velger å komme snart! 


Slik pleier magen min å se ut om kvelden! Hun bruker altså all den plass hun kan bruke, og strekker masse på seg! 

10 kommentarer

Anonym

14.11.2011 kl.12:13

Hehe, så utrolig skjønt!

Forstår godt at du er lei :)

Gleder meg til hvert innlegg du skriver, og sjekker bloggen din flere ganger daglig! Du har en veldig fin blogg :) stå på! :)

- Mamma Veronica

14.11.2011 kl.12:45

Hehehehe ! Steike for en form.. ! =P

Cecilie Kvant

14.11.2011 kl.14:19

Anonym:

Kjempe koselig at du liker bloggen min :-)

Cecilie Kvant

14.11.2011 kl.14:19

Kommende Mamma:

Hehe, det kan du si! Hun kan det å breie seg iallefall :>

nyland92

14.11.2011 kl.14:47

hehe kjenner til dette ;P vi har termin veldig likt jeg har 4 desember :- ) spennende tider i vente ;D

Cecilie Kvant

14.11.2011 kl.14:49

nyland92:

Ja, nå kan det skje når som helst :-D
hahah! ..så artig! :)
Klem Sarah! ..20år , Modell , Forlovet , og nå Gravid <3

Fotograf Benedikte Bull

14.11.2011 kl.17:56

Åh, jeg kjenner meg VIRKELIG igjen! Er 34 uker idag, og sliter allerede skikkelig med alle bevegelsene, vondt, ribbeina er så skjøre at jeg ikke tåler noe ekstra vekt på de, ikke av armen min en gang.. Men dog har magen min aldri vært så skeiv som det der, haha :P

Cecilie Kvant

14.11.2011 kl.18:29

Fotograf Benedikte Bull:

Hehee, dette er INGENTING iforhold til hvordan hun pleier å holde på faktisk :-o

Silje

15.11.2011 kl.22:48

Akkurat sånn der pleier også min lilling å ligge i magen! Rompa ut til ene siden, og føtterne på skrå oppover.. heheh! :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits