TIPS TIL ALLE GRAVIDE

Som jeg nevnte i forje innlegg skulle jeg komme med ett tips til alle gravide. Jeg har nå fått streng beskjed om å ta livet helt med ro de siste ukene, og bare slappe av. Fant ut at jeg skulle høre på legen for en gangs skyld å spare opp krefter til fødselen! Jeg er en veldig rastløs person egentlig, men har heldigvis litt babyklær å brette + diverse småting å dulle med her hjemme så kan jo håpe på at ukene går fort! 

Tidligere gikk jordmødrene på NRK, men jeg som aldri har vært opptatt av verken fødsel eller graviditet så på det - men nå som det snart er min tur å gå igjennom en fødsel syntes jeg det er spennende å se på. Du finner alle episodene som er gått på tv HER. 


Har du sett på det, eller tenkt å se på det? :-)

4 kommentarer

Pia

13.11.2011 kl.16:57

Jøss, takk for tipset! Har ikke sett det før, men nå skal jeg det :)

nyland92

13.11.2011 kl.18:56

Det har jeg ikke sett,men det må jeg gjøre, takk for godt tips ;D

Cassandra

13.11.2011 kl.20:20

Har ikke sett på det, men leste om det på en annen blogg, og nå når du har vert så grei å skaffet link så skal jeg definitivt sjekke det ut :D

Michelle

15.11.2011 kl.10:21

Nå når du viste meg det så tror jeg at jeg kommer til og se på det! Om jeg får internett snart da!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits