PROSJEKT AVSLAPPING

Siden jeg har hatt litt høyt blodtrykk de siste dagene har jeg fått beskjed om å slappe masse av, nyte de siste ukene og spare opp krefter til fødselen. Krefter til fødselen er jo noe jeg virkelig trenger, og per dags dato føler jeg ikke at jeg har noe til overs - så håper at det blir noen rolige dager framover med lite kynnere, og lite vondt så jeg får slappet skikkelig av for en gangs skyld! Siden jeg har hatt ett komplisert svangerskap som legen sier får jeg ekstra oppfølging nå de siste ukene, og skal på kontroll en gang i uken iallefall! 

I dag ble jeg vekket av at frokosten stod på bordet, og det er alltid like koselig selvom natten har vært lang! Min søster hadde så lyst å lage cupcakes i dag så vi fikk gjort det, og mens de nå står i ovnen å koser seg kunne jeg like så godt blogge litt! 
I dag er det også farsdag, så pappsen fikk seg ny pysjebukse av oss når han våknet :-) Ellers har jeg ingen planer i dag, bare slappe av med en serie jeg følger med på nå, spennende siden jeg skal gjennom det samme selv snart! Senere kommer det tips til dere gravide hva dere kan se på om dere kjeder dere!

Feirer dere farsdag? :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits