STRESSET BABY, OG DÅRLIG MAMMA

Nå får jeg virkelig testet tolmodigheten min altså, det er knappe tre uker til termin og jeg er rimelig sagt drit lei. Å gå gravid er utrolig koselig, men nå på slutten har det blitt utrolig tungt både fysisk og psykisk - jeg tar utrolig lett på ting og har rett og slett ingen krefter igjen. Aller helst vil jeg bare ligge i sengen under dynen hele dagen å bare sove! 

De siste dagene har jeg også fått en utrolig hodepine, alt som har med lyd og lys å gjøre har bare skjært i hodet mitt! Ellers har jeg vel egentlig ikke gjort noe spennende, jeg prøver å få ryddet å vasket litt i tingene til lillemor så alt er helt helt klart når hun kommer - heldigvis har jeg en veldig snill mamma som hjelper til med det meste :-)

I dag fikk jeg tatt meg selv i ørene og kommet meg til byn med min søster, mor og mormor! Skulle egentlig bare kjøpe jakke til min søster så hjem igjen men dagen ble lenger enn som så. Vi fant ut at vi var litt sulten så koste oss med deilig lunch på chinahouse  Etter vi var blitt gode og mette var ikke dagen over, da gikk nemlig turen videre til Åsane legevakt siden min søster hadde så fryktelig vondt i halsen, og jeg skulle målt blodtrykket siden det har vært litt høyt i det siste. Lillemor i magen hadde det som vanlig bra, men både jeg og legen merket at hun stresset veldig så nå gir hun beskjed om at jeg faktisk må slappe av å lade opp krefter til fødselen!

Nå har vi nettopp spist igjen (....) Siden vi måtte jo ha noe kveldsmat! Vet ikke helt om jeg skal ut en liten tur eller om jeg skal slappe av med familyen å film senere :-) Sistnevnte frister egentlig mest siden jeg er så utrolig sliten, men samtidig er jeg rastløs av meg! I morgen satser jeg på at det enten blir teorilesing eller øvelseskjøring. 

Har dere hatt en fin helg så langt? :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits