FØDSELSKURS OVERSTÅTT

Dere som følger bloggen min daglig vet at jeg og Tony skulle på fødselskurs i dag. Vi hadde litt blanede følelser om det, alle fødsler er forskjellig og jeg har allerede forestilt meg i hodet mitt hvordan jeg vil at min fødsel skal bli.

Kurset varte i 2,5 time - og vi følte faktisk ikke at vi fikk særlig nytte av det. Det meste viste vi fra før av, og resten var ikke noe vi følte vi virkelig trengte. Det var vel 6 andre par med å kurset også, og noen virket mer interessert enn andre. 

Er vel ikke så mye mer å si om kurset siden jeg ikke føler vi fikk særlig mye utav det - men nå har dere iallefall fått vite at vi var der! 


Mens vi allerede er innpå temaet fødsel, og mange lurer på om jeg gruer meg, hvordan jeg tror det vil bli osv kan jeg ta å svare på det litt her.

Om jeg gruer meg? Nei, jeg gruer meg ikke på noen måte. Jeg er fult klar over at smertene kommer til å være helt forferdelige og at det ikke blir en behagelig opplevelse - men jeg velger å tenke det positive i det, jeg får endelig se prinsessen min og jeg tror smertene forsvinner i det øyeblikket jeg får se hun! 

Hvordan jeg vil føde? Jeg har hele tiden sagt at jeg vil føde i badekar, og det vil jeg! Har bestemt meg for å velge storken (ene avdelingen på KK her i Bergen, der skal det gå så naturlig som mulig - og du får ikke tilbud om epidural). Jeg tror også at akupunktur kan være litt behagelig, så kanskje jeg velger det også?

Hvordan jeg tror fødselen blir? Vondt? Hehe! Nei, jeg vet faktisk ikke. Jeg har aldri vært med på en fødsel og tror ikke man kan forestille seg hvordan det er. Jeg gleder meg til fødselen, gleder meg til det som skal skje og det som kommer utav det! Jeg vet jo at det kommer til å gjøre himla vondt, og at jeg kommer ikke til å ha det noe godt der jeg ligger - men jeg må jo gjennom det, det er ingen vei tilbake nå. 

3 kommentarer

Malene

09.11.2011 kl.22:03

Vil anbefale å ikkje ha altfor mange forventningar i forhold til fødselen, men heller ta det som det kommer. Det kan f.eks vera fullt på storken når du kjem inn, det var det for meg.

Cecilie Kvant

10.11.2011 kl.11:30

Malene:

Har ingen forventninger til fødselen egentlig, tar det som det kommer :-) Eneste ønsket er å føde på storken.

nyland92

10.11.2011 kl.17:55

var på fødselskurs sist uke, å synes det var kjempe bra, men det kan være fortskjellig fra plass til plass :-) men alle har forksjellige tanker å meninger om fødsler heldigvis :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits