STATUSRAPPORT UKE 37 + MAGEBILDE

Først er det vel på sin plass å beklage for kjempe rotete og frustrerende innlegg. Nettet gikk helt i mot meg, og jeg så etter vi hadde tatt magebilder at jeg hadde fått noen veldig lyse strekkmerker på undersiden av magen. Det måtte jo komme det også, regner med at magen min blir seendes ut som norgeskart før hun kommer ut. Men det er vel bare sånn det er, så lenge prinsessen i magen vokser som hun skal og kommer ut når hun klar er jeg lykkelig :-)  På vei: 37 uker
 Igjen til termin: 23 dager
 Kjønn: En liten prinsesse
 Navn: Tror vi så og si har bestemt oss, men er ikke 110 % bestemt før vi har sett at hun passer til navnet.    
 Utålmodig: Ganske! Nå går vi bare å venter på at hun skal komme. Tror Tony er ganske utolmodig også.  
 Hodet ned: Nå er hodet plassert godt nedi bekkenet og festet! 
 Aktivitet innenifra: Ja, massevis! Kjenner mest når hun snur og vender på seg, men det kommer noen spark i ny og ne også - men kun på høyre siden av magen. 
 Mangel på utstyr: Ull, bleier, regntrekk til vognen & vugge (men den skal kjøpes i løpet av uken). 
 Plager: Hormoner, slapp/sliten & hodepine
 Vektøkning: 14 kg
 Vann i kroppen: Deseverre. Endel i fjeset, fingre og legger. 
 Melk i brystene: Ja, massevis som jeg har hatt siden uke 15/16.  
 Humør: Kommer veldig ann på formen, prøver å ikke være for slapp - men er masse sliten og blir litt gretten om folk forventer ting av meg da. 
 Søvnmønster: Sover når det passer hun, og er våken når det minst passer meg. 
 Sykehusbag: Ikke pakket enda, men er en av gjøremålene denne uken (eller kanskje neste, he he he)
 Annet: Slimproppen er gått (er jeg ganske sikker på), men har ikke merket at noe er på gang enda, så ser ut som hun har god tid iallefall. Værre med foreldrene som står på utsiden og bare venter på å få møte prinsessen sin. Hodet er også festet - noe som gjør oss enda mer utolmodig, men hun kommer når hun er klar for det. 
5 kommentarer

- Mamma Veronica

09.11.2011 kl.19:54

Så kjekt da ! =D Eg har samme aktivitet som deg. Kjenner mest på Høyre siden. Er utolmodig vi også ;) Vil hun skal komme snart :D
Så stor og fin mage :) Og du er heldig, du har jo omtrent ikke strekkmerker! Min så myyye verre ut i så nærme fødselen skal jeg si deg :)

Cecilie Kvant

10.11.2011 kl.19:41

tiriltutta en litt annerledes:

Tusen takk :-) De kommer vel etterhvert her også.
det skal du ikke være så sikker på, når du er så nær fødsel :) men uansett, strekkmerker er jo ikke det verste :)

Cecilie Kvant

10.11.2011 kl.20:57

tiriltutta en litt annerledes:

Tror de kommer, men håper jeg slipper unna de :-) Neida, det er jo ikke det - og så lenge prinsessen i magen vokser som hun skal og har det bra så spiller det ingen rolle om jeg får strekkmerker eller ei.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits