SISTE SJANSE - VINNER TREKKES I MORGEN

For en liten stund siden mottok jeg to supersøte smokker til lillemor fra navnesmokken, jeg ble også spurt om jeg ville holde en konkurranse på bloggen min hvor vinneren kunne velge ett sett smokker :-) Så om du enda ikke har meldt deg på får du en siste sjanse nå, jeg trekker vinner i løpet av morgendagen. Hvis du vil melde deg på trykker du HER. 
Og som de fleste sikkert har fått med seg har jeg ikke vært noe flink til å oppdatere bloggen i det siste, og jeg kommer nok heller ikke til å bli bedre med det første. Akkuratt nå trenger jeg bare en pause. Har noen innlegg i arkivet som jeg kommer til å poste i ny og ne, ellers er jeg inne å leser/godtar kommentarer hver dag :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits