LYST PÅ LENGRE HÅR SUPERBILLIG?

Nå sitter jeg spent å venter på hår i posten, jeg har tidligere vært avhengig av extencions - men etterhvert som håret vokste fant jeg ut at det bare var tull. Nå som jeg er gravid og børr klippe meg etterhvert siden håret er ganske slitt blitt fant jeg ut at extencions får bli min bestevenn for en periode framover! 

LUXSTYLE (link), har nå tilbud på extencions (og andre ting), så om du vurderer fint langt hår nå mot juletider og høytider ville jeg absolutt tatt en titt innom hjemmesiden deres :-)


                                                                                                                                          // Innlegg i samarbeid med luxstyle.dk

4 kommentarer

frida

01.11.2011 kl.21:36

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/norske-kjendiser-i-sjokk-etter-haaravsloering-3620444.html

nei takk, har ikke lyst på andres hår. har mitt eget :)

01.11.2011 kl.22:03

Det er ikke lurt å bruke extensions når du er gravid!:) Du mister utrolig mye hår etter fødsel, og det blir verre om du bruker extensions, du kan spørre jordmor og lignende om du ikke tror det. Er gravid selv, og skulle til å kjøpe extensions før min mor fortalte dette:)

nyland92

01.11.2011 kl.22:11

åh jeg skulle bestille, men dumt det må trekkes med en gang at du ikke kan betale når produktet kommer

Cecilie Kvant

01.11.2011 kl.23:40

Anonym:

Er fult klar over dette og har ikke tenkt å bruke det før jeg eventuelt er ferdig med ammingen :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits