INGEN BABY ENDA

Føler meg ti kilo lettere etter noen lange timer på KK. Begynte først med sparketest, og som vanlig blir frøkna i magen veldig stresset når ting presser på magen så det tok lang tid før hun roet seg og de fikk det slik de ville ha det. 

Jordmoren trykte, vendte og presset på magen min, så lillemor ble skikkelig irritert å bare sparket å tulte seg. Når hun til slutt hadde roet seg var det tid for noen timer med venting før legen kom og skulle ta UL. Lillejenten vår hadde da snudd seg med hodet nedover, og veier nå hele 3300 gram - regner med hun veier ca 3700 gram om jeg går helt til termin :-)

Kan si at jeg føler meg 10 kilo lettere når jeg vet at prinsessen i magen har det bra! Nå venter jeg på svar fra noen prøver jeg tok så håper vi at alt er bra med meg også :-) Senere kommer statusoppdatering som jeg lovet dere, men siden det har vært en travel dag tviler jeg på at svarene på spørsmålsrunden kommer i dag. 

3 kommentarer

Kine Mirjana

01.11.2011 kl.20:05

Kjempefint å høre at hun har det bra! :)

Du får ha lykke til videre! :D Håper alt er bra med deg også! :)

nyland92

01.11.2011 kl.20:35

så spennende :-D

05.11.2011 kl.17:59

Ojj.. Du har en stor jente i forhold til meg :) Var på UL samme dagen som deg å vår lille jente veier bare rundt 2100 gram :) Har termin 3 dager etter deg, så er stor forskjell :) Nå er snuppa vår liiittt mindre en gjennomsnittet, men ellers frisk :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits