HVER KVELD ER KOSEKVELDI dag våknet jeg av tidenes hodepine og magevondt, heldigvis gikk det litt bedre utover dagen å jeg fikk sortert litt babyklær etter størrelse så nå gjenstår bare vasking av alle klærne i 50/56. Tony kom traskende inn døren etterhvert så vi fikk kosedag i dag siden han skal jobbe og på skolen resten av uken, i morgen har vi 10 månedersdag men tok å koste oss litt i dag heller :-) 

Jeg har forresten fått litt dilla på nudler i det siste, og kakao har jeg jo alltid hatt dilla på! Så kvelden har bestått av nudlespising, kakao drikking, vaffel spising og tv titting! En perfekt kveld siden kroppen min har gått i streik. 3 kommentarer

nyland92

31.10.2011 kl.22:42

åååh fikk lyst på kakao no :-D kos deg ikveld :-D

Johanne Nathalie

31.10.2011 kl.22:42

Koos :-)

NAM <3

Michelle Holvik

01.11.2011 kl.11:02

Fikk ordentlig lyst på kakao og vafler nå! Haha :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits