SVAR - MEG, TONY ++

Hva syntes du om leserne dine? Leserne mine er super, selvom ikke alle er like flink å kommentere. Jeg elsker å få tilbakemeldinger på det jeg skriver, og når folk skriver at jeg kommer til å bli en god mor og at de liker bloggen min blir jeg veldig glad! 

Hvilken sminke bruker du? 


 
Når har du bursdag? 5 mars - da blir jeg atten :-D

Hvilket kamera tar du bilder med? Sony Alpha A33 tror jeg det heter. Jeg har ikke greie på sånt, vet bare at han i butikken anbefalte meg det, og at jeg er fornøyd! Bruker også iphonen til Tony endel. 

Hvor/hvordan skal dere feire jul? Vi har ikke helt bestemt oss enda, men blir vel til at vi spiser med ene familien - og åpner gaver med andre. 

Hvem bor du med? Mamma, pappa & min lillesøster 

Har er det sykeste du har gjort? 
Hm, det sykeste jeg har gjort.... Kommer ikke på noe sykt jeg har gjort faktisk, kanskje seilt på en flytemadrass i 4,5 time midt på sjøen med Karoline?

Jobber Tony? Ja, han jobber tre dager i uken som salgskonsulent for BT. 

Hvordan får dere råd til alt, når du ikke jobber? Syntes ikke alle har noe med det å gjøre, så velger å ikke legge ut noe om økonomien til meg/Tony på bloggen. 

Har du tatt teorien nå? Hehe, nei. Må lese endel til før jeg kan ta den. 
 
Kan du fortelle hvordan dere traff hverandre og ble sammen? Det kan du lese om HER. 

Hvor gammel var din mor når hun fikk deg? 20

Hvor gammel er tony? Tony er 20 år.

4 kommentarer

nyland92

04.11.2011 kl.00:14

:-)

Kine Mirjana

04.11.2011 kl.09:11

Bra svart! Helt enig i at ikke alle har noe med økonomien deres å gjøre! :)

anine

04.11.2011 kl.16:32

har du ikke noe arkiv?:(

Cecilie Kvant

04.11.2011 kl.16:47

anine:

Joda, har noen innlegg i arkivet som kommer til å bli postet i ny og ne mens jeg har pause nå.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits