HELT ALENE


Etter en lang dag (men utrolig gøy dag), var det godt å legge seg ned i sengen godt plantet under dynen for å bare slappe av! Kjenner at jeg ikke har like mye energi som før lenger, og at prinsessen i magen stjeler det hun kan stjele. Om søndagen er det robinson på tv, noe både jeg og Tony følger med på - men siden han kjørte hjemover før det begynte måtte jeg se det alene i dag. 

Nå koser jeg meg med chips & dipp før jeg skal svare på resten av spørsmålene slik at svarene kommer i morgen! Ellers har jeg fått tilsendt ene bildet fra shooten og det ble utrolig bra, gleder meg til å vise dere! 

2 kommentarer

cathrinetunesh

31.10.2011 kl.13:52

Viktig med litt kosetid for seg selv av og til også! Eller nå er det vell heller deg og lille jenten!! hehe. håper du hadde en fin kveld:)

Cecilie Kvant

31.10.2011 kl.14:54

cathrinetunesh:

Sant det :-) Lillejenten er jo alltid til stedet, og alltid veldig aktiv! Hehe. Håper du har hatt en fin helg :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits