GRAVIDSHOOT - EN SMAKEBIT

Som tidligere nevnt var jeg og Tony hos Raymond for å ta bilder på søndag! Vi ville ha noen fine og gode bilder av magen nå mens den er så stor så sa Raymond gledelig ja til å ta noen bilder selvom han aldri hadde gjort det før. Både vi og fotografen koste oss masse gjennom hele shooten, vi lo og tulte - samtidig som vi fikk noen utrolig fine bilder!

Jeg hater egentlig bilder av meg selv, og gjorde dette kun for å få noen bilder av meg, Tony og magehuset! Ble utrolig fornøyd å vet iallefall hva jeg ønsker meg til jul. Nå har vi fått gjort alt vi ville gjøre i svangerskapet så nå kan prinsessen bare komme ut så hun også kan få være med på bildene  Neste gang vi skal på shoot blir det julebilder med nissedrakt på frøkna og nisseluer på oss! 

Tenkte jeg kunne dele noen av bildene med dere, ikke alle egner seg for facebook og ble egentlig mest tatt for minnes skyld! Må bare få sagt tusen takk til Raymond Lakshol som har tatt alle bildene. 
 
4 kommentarer

nyland92

01.11.2011 kl.20:46

fine bilder
Så fine bilder :)

Lisa Drange

03.11.2011 kl.19:01

Fine bilder :D

Mamma til Tobias

22.04.2012 kl.11:48

så fine bilder :D å savner og gå gravid jeg :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits