GRØSS OG GRU


Om jeg ikke hadde vært gravid hadde jeg vel vært på vei hjem fra fest nå, men slik er det jo ikke! For mange år siden gikk jeg og noen venniner halloween og spurte etter knask eller knep - det var også ett hus som fikk egg på seg, og herregud så redde vi var da!

I fjord på halloween var jeg og Karoline utkledd som djevler og hadde en utrolig gøy kveld som blir husket! Men i år er det andre baller, meg og Tony har nemlig tatt det veldig rolig og nytt helgen fult ut! Stod opp seint, spiste litt taco før vi bestemte oss for å dra ut til Daniel og Mathilde en tur for å være litt sosiale, Sondre var der også - men de skulle på byn så vi fant ut at vi heller kjørte på bensinstasjonen å kjøpte oss litt snop før vi kjørte hjem! 


Veldig dårlig bilde som er stjelt fra Daniel... Gladgutter i godt humør! :-)

Nå har vi nettopp sett spesialenheten og jeg er superklar for sengen, Tony er ikke like enig siden han er blitt helt fifa gal i det siste - og klarer ikke å legge fra seg spillet. I morgen skal vi til en kompis for å ta fine gravidbilder så vi har noe å se tilbake på! Magen er ikke like fin som den engang var lenger, nå har den sunket masse og ser egentlig litt hengete ut. 

Én kommentar

Kine Mirjana

30.10.2011 kl.08:00

Hjemme kveld på meg og min Tony også :)

Håper vi får se bildene, de blir sikkert fine! :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits