EN MND IGJEN?!Herreminhatt! I dag er jeg hele 8 fullgåtte måneder og det er bare en måned til termin. Ting nærmer seg med stormskritt og nå begynner jeg å bli rimelig utolmodig! Jeg elsker egentlig å være gravid, og tror jeg kommer til å savne gravidmagen etterhvert - men nå vil jeg aller helst bare se prinsessen som er inni magen min. Jeg er så spent på hvordan ting kommer til å bli framover, og jeg gleder meg sånn til å ha hun på utsiden og ikke innsiden :-p 

Skal bli så deilig å se Tony sammen med jenten vår, det er faktisk noe av det jeg gleder meg mest til! Lillemor er blitt veldig flink å ikke bare vekke mammaen sin om morgenen, hun vekker nemlig pappaen sin også. Jeg ligger meg inntil ryggen til Tony med magen min så begynner hun å sparke masse så våkner han og bare flirer. Tror egentlig det er fler som gleder seg til hun kommer nå, og alle er veldig spente :-)

Til uken skal vi få gjort det aller siste innkjøpet til snuppa - vi skal nemlig å kjøpe en supersøt vugge som hun skal få av oldemoren sin. Ellers har vi det vi trenger, mangler regntrekk til vognen så må jeg vaske en hel haug med klær! 

8 kommentarer

Kine Mirjana

30.10.2011 kl.12:27

Gratulerer! :D

Min Tony står faktisk opp før henne, men han bruker å kjenne henne på samme måte på kveldene og det synes han er kjempekoselig og morsomt :)

sindyblog

30.10.2011 kl.12:49

ja nå har vi ikke lenge igjen! jeg også gleder meg veldig til å se han, men er ikke så utålmodig som jeg hadde forventet å være.. :)

ChasingTheStars

30.10.2011 kl.13:25

spennende! er selv litt over 7 mnd på vei,å alt er ikke riktig klart enda. Må kjøpe vogn,bilsete,vaske klær og diverse før vår lille prinsesse kan komme :)

nyland92

30.10.2011 kl.18:29

ååh det er så spennende, nå er det spennende tider i vente :-D

- Mamma Veronica

30.10.2011 kl.20:12

Så kjekt.. Jeg er 35 uker på Tirsdag ! :O) Nærmer seg no =) Har du hatt noen sånne "mensenmurringer" i ryggen no når du har kommet så langt ?

Cecilie Kvant

30.10.2011 kl.20:20

Kommende Mamma:

På tirsdag er jeg 36 uker, så da er jeg en uke ''forann'' deg :-D

Har ikke mensenmurringer i ryggen nei :-)

- Mamma Veronica

30.10.2011 kl.20:29

Hehe Okei :o) Måtte bare høre, Hatt en del de siste dagene og MASSE aktivitet :P hehe

Cecilie Kvant

30.10.2011 kl.21:27

Kommende Mamma:

Har hørt om folk som har det! Er maaasse aktivitet på lillemoren her også for tiden :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits