SYKEHUSBAGGEN


Nå er jeg kommet såpass langt i svangerskapet av jeg må begynne å tenke på den berømte sykehusbaggen! Jeg har en tendens til å pakke med meg alt for masse når jeg skal på ferier og slikt, så er spent på om jeg er flinkere denne gang. 

Har laget meg en liste over hva jeg skal pakke ned, så en av de nærmeste dagene om jeg kjeder meg blir den nok pakket sakte men sikkert. Føler ikke at noe er på gang enda, så føler jeg har utrolig god tid! Men alt kan skje, og plutselig kommer hun. Ukene flyr jo avgårde så er vel ikke lenge til termindatoen er her heller. 
 

4 kommentarer

nyland92

29.10.2011 kl.18:33

skal begynne å pakke den berømte baggen jeg osgå :)

fin liste dette :)

Kjære stork! Fly til oss

29.10.2011 kl.20:11

tror du har husket på alt jeg! Flink jente:)

http://storkenkommer.blogg.no/

Hilde

30.10.2011 kl.03:19

Ser du har skrevet toalettsaker, men leppebalsam er noe jeg hele tiden hører folk etterlyser på sykehus. Og med tanke på et du puster og peser endel under fødsel så vil jeg tro det tørker ut leppene endel. Liten plass tar det og :) Drikkeflaske med "tut" har jeg og hørt endel har nytte av, lettere å drikke av enn glass. Hadde iverfall puttet et par sugerør oppi et sted :)

Laptop hadde jeg sannsynligvis tatt med, men så er jeg nærmest ute av stand til å skive for hånd nå. Siden du tar med penn og papir regner jeg med det er dekket :)

Michelle

31.10.2011 kl.11:24

Flott at du hjelper meg med denne! Haha.. Får litt mere greie på hva jeg skal ha med meg selv.

Jeg har hørt at man burde bruke sykehusklærne, selv om det kan vere godt og få på seg egne klær, men man kan jo blø en del så bedre og blø ut sykehusklærne istedenfor sine egne! er ihvertfall flere som har sagt det til meg :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits