LYKKE


Jippiii! Nå er jeg glad, veldig glad! Har nemlig bestilt meg iphone 4s, men siden jeg ville ha hvit og de allerede var utsolgt må jeg vente til de får den på lager igjen - men siden de nettopp er begynt å selge de regner jeg med at det ikke tar så alt for lang tid!


Gleder meg til å få denne i posten og til jeg kan bruke den! Nå for tiden lever jeg med en gammel sony ericsson som ikke funker noe særlig bra. 


Nå sover Tony en liten time, før vi senere skal vaske bil, prøve bilsete og se om vognen får plass i bilen :-) Nå er det ikke lenge til lillemor kommer, og vi gleder oss ekstremt! 

Ikke glem konkurransen jeg har gående, den finner du HER

3 kommentarer

nyland92

28.10.2011 kl.15:49

Hørt at den er kjempe bra :-D

heldig du er :-D

A

28.10.2011 kl.21:03

Må bare skryte litt av bloggen din :)

Utrolig flink er du.. Kjekt å følge

med. Fortsetter du slik, blir nok bloggen

kjempestor ;)

Ha en fin helg..

Marthe

28.10.2011 kl.22:34

Disse hadde blitt fine til scrapbooken din:D http://www.etsy.com/listing/83470131/baby-month-stickers-handprint-16-monthly?ref=sr_gallery_39&ga_search_query=baby+month+stickers&ga_page=1&ga_search_type=all&ga_facet=

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits