LEGEBESØK


Siden jeg har hatt endel ubehag i magen den siste uken (++), bestemte jeg meg for å ringe fastlegen min i dag bare for å høre om det var nomalt, og om det var noe som eventuelt kunne hjelpe mot smertene. Fikk en akutt time hos han bare for å sjekke at lillemor hadde det bra - noe hun hadde!

Jeg hadde litt høyt blodtrykk og antydninger til svangerskapsforgiftning så dette var noe han ville følge med på videre. Skal til han på tirsdag igjen bare for å sjekke at alt er som det skal og at blodtrykket ikke stiger. 


snille kjæresten var selvfølgelig med! 

Etter jeg hadde vært hos legen satt Tony meg av i Åsane slik at jeg fikk gått på NAV å søkt om overgangsstødnad, der fikk jeg meg litt av ett sjokk - det er 3 måneders behandlingstid og jeg har termin om 1 måned.  


Ellers; så må dere ikke glemme spørsmålsrunden jeg har gående, kommer til å avslutte den i morgen! :-) Den finner dere HER.

Og hvis dere har to minutter til overs hadde Tony satt pris på om dere svarte på en undersøkelse i forbindelse med eksamenen hans, den finner dere HER.

Snart kommer det også en liten konkurranse i samarbeid med navnesmokken for dere som har barn/venter barn. 

3 kommentarer

Du har vel ikke rett på overgangsstønad når du ikke er alene? :S

Cecilie Kvant

27.10.2011 kl.17:31

Ragnhild, med lillegutt i mage:

Siden jeg og barnefar ikke bor sammen har jeg det :-) Jeg bor fremdeles hjemme så er ''alene''.

sindyblog

27.10.2011 kl.20:34

krysser fingrene for at du ikke får svangerskapsforgiftning! :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits