DERE ER GRUNNEN


Før jeg laget meg blogg tenkte jeg meg godt om, har sett andre bloggere få masse pes og masse drittkommentarer på bloggen sin så jeg var veldig usikker. Jeg må godkjenne kommentarer før de blir publisert på bloggen slik at jeg kan se at kommentarene er fine og ikke ufine - jeg er ikke redd for å få kritikk, men drittslenging klarer jeg meg uten. 

Konstruktiv kritikk er greit, og kommer det noen kommentarer som er seriøse og saklige så kommer jeg til å godta de. 

Det som er bra med blogg er at jeg kan skrive om livet mitt, og se tilbake på ting jeg har skrevet om noen år! Det er også blitt ett tidsfordriv for meg nå som jeg er endel hjemme og dårlig. Samtidig er det kjekt å få kommentarer på det jeg skriver. 

Noe jeg virkelig elsker er når folk sier positive ting, og sier de liker bloggen min! Det har flerer ganger skjedd at jeg har fått mail/melding på facebook om at folk liker bloggen min, og har troen på meg - selvom jeg ikke kjenner personene setter jeg utrolig pris på det.

Det å bli mamma i en så ung alder er skummelt, jeg bor hjemme, er ikke ferdig med utdanning og har ikke jobb - men det handler om å gjøre det beste utav situasjonen! Jeg skal prøve alt jeg kan for å være en god mamma for jenten som kommer i desember, jeg kommer til å gjøre alt for at hun skal ha det bra! Og selvom jeg er ung skal jeg klare det. Jeg har masse kjærlighet å gi, og kommer nok til å lære masse underveis :-)

 Dere er grunnen til at jeg fortsetter å blogge i ''tunge'' tider, og grunnen til at jeg liker å blogge! Men husk; Jeg blir også glad for konstruktiv kritikk, så hvis det er noe dere ikke er fornøyde med må dere ikke være redd for å si det! 

4 kommentarer

Anette

26.10.2011 kl.18:53

Har rett og slett ingen konstruktiv kritikk å komme med! Elsker bloggen din, du skriver veldig bra! Har bare et spørsmål, er det mulighet for en spørsmålsrunde? Har ikke lest bloggen din så lenge og hadde vert gøy med en spørsmålsrunde :)

Stå på og lykke til videre :)

Cecilie Kvant

26.10.2011 kl.19:37

Anette:

Spørsmålsrunde kan jeg ha ja :-) Ser jeg har fått endel lesere den siste tiden så sikkert fler som lurer på noe!

Catharina Albrechtsen

27.10.2011 kl.20:47

Hei! Bloggen din er helt fantastisk. Til vanlig er jeg ikke så interessert i å lese blogger, men jeg blir så glad hver gang jeg leser din. Den er så koslig. Jeg elsker at du motbeviser det folk sier om unge mødre. Du viser styrke og at du kommer til å klare deg fint! Jeg tror selv det ville vært veldig koselig men også litt hardt arbeid å være ung mor, men jeg vil ønske deg lykke til med din lille prinsesse!

Catharina :)

Cecilie Kvant

27.10.2011 kl.23:43

Catharina Albrechtsen:

Heihei! Så koselig å høre at du liker bloggen min og blir glad av å lese den :-) Jeg er bare meg selv, ingen andre. Det er kjempe koselig å være gravid iallefall, så nå gleder jeg meg til å innta mammarollen å satser på at den blir like koselig (om ikke koseligere) :-)

Tusen tusen takk!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits