VINNER AV KRABBETEPPE


Da har jeg trukket vinner av konkurransen jeg hadde på bloggen, så du må sende meg en mail på: ceciliekvant@hotmail.com med navn og adresse :-) 

Og til dere som ikke vant denne gang; fortvil ikke, jeg har fler baller i luften og det kommer snart ny konkurranse skal dere se! Forresten så har camababy 50 % på alle krabbetepper og sengetepper denne uken! Derfor valgte jeg å trekke vinner nå slik at dere som ikke vant kan kjøpe superfint krabbeteppe kjempe billig! 


Vil dere ha oppdateringer raskt når jeg poster ett innlegg? Lik meg på facebook da, det kan du gjøre HER. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits