FRA HIMMEL TIL HELVETTE


Åååh, nå har jeg nettopp vært 1,5 time i himmelen! Herregud så deilig det var med en skikkelig ansiktsbehandling. Fikk rens, peeling, masse massasje og krem. Tror ikke jeg har slappet godt av på kjempe lenge. Helt fra jeg lå meg ned på benken til jeg reiste meg fra benken igjen lå lillemor å romsterte som en gal. Karoline var kjempe flink og det var utrolig deilig, og huden kjennes fantastisk ut! 

Når hun var ferdig med hele behandlingen for jeg ut dørene for å rekke bussen, noe jeg angrer på. Det er nye ruter nå, og bussjåførene kjører som noen svin for å ikke komme for sent. I svingene gikk det så fort at jeg måtte holde meg fast, og det hjalp ikke særlig godt på verken kvalmen, hodepinen eller bekkent! 

Nå tenkte jeg å prøve å sove en liten time siden det ikke ble særlig mye søvn i natt, så blir det vel teorilesing senere. 
Én kommentar

Kine Mirjana

24.10.2011 kl.13:40

Det hørtes herlig ut! Forutenom bussturen da.. :P

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits