STATUSRAPPORT UKE 35 + MAGEBILDE

 På vei: 35 uker
 Igjen til termin: 37 dager
 Kjønn: En liten prinsesse
 Navn: Tror vi så og si har bestemt oss, men vil ikke si det sikkert før vi har sett hun. Eneste vi smådiskuterer litt nå er hvilken rekkefølge etternavnene skal være i.   
 Utålmodig: Ganske! Siden de siste dagene har vært utrolig slitsomme, med masse vondt - kan hun bare komme nå! Men hun kommer når hun er klar for det.
 Hodet ned: Null aning, prøver å kjenne etter men hun bare vrir å vender på seg. Kjenner masse spark på siden og ribbebeina - så kanskje? 
 Aktivitet innenifra: Ja, endel! Kjenner ikke så mye spark lenger, men kjenner veldig godt når hun vrir og vender på seg. 
 Mangel på utstyr: Ull, bleier, regntrekk til vognen, saueskinn til vognen & vugge (men den skal kjøpes i begynnelsen av neste mnd). 
 Plager: Hormoner, hodepine, kvalme & masse kynnere
 Vektøkning: Tørr ikke gå på vekten denne uken! Hehehe
 Vann i kroppen: Deseverre. Endel i fjeset og fingrene. 
 Melk i brystene: Ja, massevis som jeg har hatt siden uke 15/16.  
 Humør: Kommer veldig ann på formen, siden jeg har vært så masse dårlig og hatt så masse vondt de siste dagene har jeg nok ikke vært den letteste å leve med heller. 
 Søvnmønster: Sover når det passer hun, og er våken når det minst passer meg. 
 Sykehusbag: Ikke tenkt på, men har fått beskjed om at nå er det på tide å pakke den.
 Annet: Slimproppen er gått (er jeg ganske sikker på), og ting nærmer seg med stormskritt! Både meg og Tony gleder oss bare til å få hun i armene våres nå, vi har ventet lenge!
4 kommentarer

candusis

25.10.2011 kl.23:31

ha en fin kveld :D

Cecilie (aka Theri)

26.10.2011 kl.10:15

Så fin mage du har! :D

Fotograf Benedikte Bull

26.10.2011 kl.22:59

Så herlig! Wow, om slimproppen har gått, så er det virkelig ikke lenge igjen! Alle de jeg kjenner som har merka når slimproppen har gått, har født innen maks to uker etterpå :)

nyland92

27.10.2011 kl.18:37

er selv 35 uker nå :-D

så fin mage :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits