LANGE DAGER, KORTE NETTER


Uansett når jeg legger meg sover jeg like dårlig og uansett hva jeg gjør er det ingenting som hjelper. De siste nettene har vært forferdelige, og jeg har rett og slett gruet meg til å legge meg. Dagene blir ikke noe bedre heller, for uten søvn føler du ikke at du har særlig mye energi til overs. 

Tenkte å ta en tur til fastlegen i løpet av uken bare for å høre hva han har å si, har en helsikkens hodepine også - og paracet funker ikke. 

Nå koser jeg litt med voffsen før jeg skal løpe ut døren for å rekke bussen. En vennine går første året på hudpleier så jeg skal være litt prøvedukke i noen timer i dag :-) Satser på at det skal gå fint, og at smertene ikke blir alt for ille. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits