I'M BACK - HELGEN, OG SLIMPROPPEN GÅTT?!


Jeg har ikke sluttet og blogge, og det er ikke slutt mellom meg og Tony. Grunnen til veldig lite blogging i helgen er rett og slett fordi formen har vært på bunn og jeg har vært skikkelig dårlig! 

På fredag startet dagen min klokken 05, da var det nok søvn og vondtene meldte sin adkomst. Lå i sengen å vrei å snudde meg lenge før jeg bestemte meg for å stå opp. Ryddet og fikk gjort litt her hjemme før Tony kom å vi kunne sove noen timer til. Senere på kvelden var det fredagkos - noe som betyr tacotid her i hus - før vi dro til åsane på en aldri så liten shopping runde :-) 


Tony fikk kjøpt seg genser (cardigan), bukse og skjorte - mens jeg kjøpte bare masse scrapbook ting! 

På lørdag
våknet vi av telefonen til Tony som plinget, han skulle nemlig på travparken for å tippe på hest siden det var V75. Jeg ble hjemme siden kroppen er helt ute å kjøre. Satt meg heller ned å scrapbooket litt - jeg har nemlig bestemt meg for å lage scrapbook om svangerskapet om lillemor kan få lese i og se i når hun bli større. Så er det jo ett godt minne! Når han kom hjem igjen bestemte vi oss for å dra ut til han for å være der til søndag. Spiste deilig biff med fløtegratinerte poteter før vi gikk opp å spilte fifa og la oss. 

Verdens søteste, og verdens fineste!Slimproppen gikk forresten også! Har hatt endel vondt i magen de siste nettene, men ingenting regelmessig så nå må vi bare vente å se på når hun har tenkt å komme! 

På søndag stod vi ikke opp før klokken var halv fire.... Grunnen til det er vel at vi ikke sov om natten siden jeg hadde masse vondt og ingen stillinger var gode å ligge i. Når vi først stod opp var det tid for frokost og bollebaking og vips, så var klokken allerede 7. Spilte litt mer fifa før vi så robinson og Tony kjørte meg hjem :-)

Nå er det snart leggetid for min del, i morgen skal jeg nemlig tidlig opp for å få deilig ansiktsbehandling av søte Karoline. 

3 kommentarer

Silje Aurora

24.10.2011 kl.07:16

Herlig, kanskje det skjer noe hos deg snart også da :D!

Silje Mari Amundsen

24.10.2011 kl.12:03

Åh, da er det forhåpentligvis ikke lenge igjen :-D Skal si at dagene er ganske tunge her også.. klarer bare å sitte så-så lenge før bekkenet og ribbeina er ødelagt - det beste er å ligge, for det om det også ikke er helt enkelt. Håper min lille knøtt har lyst å komme om 2-3 uker - hadde vært strålende ;-)

ååå snart skjer det noe!

24.10.2011 kl.14:08

http://storkenkommer.blogg.no

siste nytt; SEX! HVOR MYE ER NORMALT?!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits