HJELP


Alle liker vel å gjøre noen glade? Nå kan du iallefall bidra til å gjøre en jentegjeng glad, og min kusine glad! 

Det første dere kan gjøre er å gå inn på DENNE LINKEN å stemme på Karolines vennegjeng, de ligger på topp nå - men trenger deres hjelp for å vinne! 

Det andre dere kan gjøre er å trykke inn på DENNE LINKEN å stemme på min kjære kusine Kathinka! Natrulig pen jente som fortjener å vinne :-) 

På begge linkene kan du stemme en gang per dag, og tror jentene hadde blitt glad om dere trykte dere inn hver dag å stemte - det tar ikke lang tid, og du gjør noen glad! 

 Ha en superfin helg, dere! Og stem hver dag. 

3 kommentarer

paaslankiing

21.10.2011 kl.19:25

aww! tusen takk :D
Just did it:)

pole position jentene

21.10.2011 kl.20:16

er du lei av sanger, hør årets dekknavnslåt, russ 2012:

http://www.youtube.com/watch?v=Ht45BKN8KOc

liker du sangen, lik oss på face da velll :)

http://www.facebook.com/pages/POLE-POSITION-2012-Were-racing-all-night/266180900087437

elsket du sangen like mye som vi gjør, blogg gjerne om den! :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits