TYPISK


Nå som det er høst er Bergen kjent for regnværet sitt, og i dag er ikke noe unntak! Regnet plasker ned og det er skikkelig surt ute, du har aller helst ikke lyst å gå utenfor døren for å gå til bilen en gang. Siden vi har gjerde rundt hagen slipper vi bare hunden ut når hun skal på do, men når det regner må vi nesten tvinge hun ut for at hun skal gå på do. Hun også hater regnet, og vil aller helst bare ligge forann en varm peis eller under ett varmt teppe 

Nå er Tony ute i det fine været å skifter til vinterdekk på bilen siden det snart er vinter her, jeg meldte meg ikke frivillig til å bli med så det får han fikse selv! Sa heller at jeg kunne lage middag klar til han kom hjem så senere blir det taco/kyllingtaco før vi skal opp i Åsane en tur for å se om de har noe gode tilbud. 


verdens søteste lille hund med hockeysveis 

Én kommentar

Anette K. Sørheim

22.10.2011 kl.00:56

Var i Bergen på onsdag på BIFF og skal si det ikke var akkurat det fineste været jeg har vært borti, haha :P

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits