FIRE LAPPER


Dette kommer Tony hjem til i dag! Nå sitter jeg bare å venter på at han skal bli ferdig på skolen så han kan komme hit å sove en time eller to før vi får noe ut av dagen! Kynnerne har fremdeles ikke gitt seg, men heldigvis får jeg litt pusterom innimellom - så håper jeg på at de går over til senere siden vi skal på en aldri så liten shoppingrunde! Tony trenger nye vintersko, og vinterjakke. Jeg har lyst på ny vinterjakke, og skal kjøpe meg scrapbook ting :-)

Og nå håper jeg virkelig ikke at Tony sniker på bloggen min før han kommer siden da blir det jo ingen overraskelse! Jeg har jo bare skrevet noen ord på noen lapper, men jeg mener jo det som står der! Tony er mannen i mitt liv, og jeg elsker han! 

2 kommentarer

Michelle Holvik

21.10.2011 kl.11:39

Så utrolig søtt!! :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits