VÆR SÅ SNILL Å FORSVINNI hele kveld har jeg hatt sinnsykt med kynnere, og endel tak bak i ryggen. Har vridd meg alle veier, prøvd varme, gått litt, lagt i ro - og ingenting funker. Nå har det endelig tatt litt av så jeg klarer å slappe av litt, spiser litt pepperkaker og ser unge mødre! Håper på litt søvn i natt selvom jeg tviler på det, blir det får ille får jeg ringe Tony så han kan komme å puse litt med meg (a) 

gleder jeg meg faktisk til kynnerne går over til rier selvom det er endel uker til enda, det skal bli så godt å få noe bra ut av ''vondtene'' mine. 

Fødselen er fremdeles ikke noe jeg tenker særlig mye på, jeg har valgt å ta ting litt som det kommer - så satser vi på at det går bra. Jeg vet at det kommer til å være utrolig vondt, og at smertene kan virke uutholdelig, men jeg får noe ut av det! Og på slutten får jeg endelig premien min etter 9 måneder! 

4 kommentarer

Vanja

21.10.2011 kl.01:21

Åh, får håpe du slipper å ha det slik som jeg hadde :-p Sleit med krafige kynnere i to mnd før datteren min kom til - og da hadde jeg jo faktisk ikke mer energi igjen heller :b
Legg meg til som venn om du liker kommentarer <3

Et hjerte til deg fordi du har en super fin blogg :)

────(♥)(♥)(♥)────(♥)(♥)(♥)

──(♥)██████(♥)(♥)██████(♥)

─(♥)████████(♥)████████(♥)

─(♥)██████████████████(♥)

──(♥)████████████████(♥)

────(♥)████████████(♥)

──────(♥)████████(♥)

────────(♥)████(♥)

─────────(♥)██(♥)

───────────(♥)

Klem fra; sutix . blogg . no

Sussi og lillegutt Billy!

21.10.2011 kl.09:25

Uff! Det er så slitsomt med vonde kynnere :/

Michelle Holvik

21.10.2011 kl.11:16

Har ikke noe særlig kynnere jeg! Tror kanskje jeg har hatt det et par ganger på kvelden når jeg legger meg. Men har sluppet unna dem ellers! Føler meg heldig, hehe..

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits