VI VENTER PÅ DEGJeg har det så bra for tiden, og ting er bra! Går med ett smil om munnen og alt er bare bra. Nå er det ikke lenge før prinsessen vår kommer heller, og da blir ting helt komplett! 

Helt fra den dagen jeg fikk vite om graviditeten ble livet mitt snudd helt rundt, og når prinsessen kommer til verden blir det nok enda mer forandringer. Nå er jeg egentlig litt lei av å være gravid, jeg elsker når hun vrir å vender på seg inni der - men det er ikke så behagelig lenger, og det gjør faktisk småvondt de gangene hun finner på å fyre beina sine opp i ribbebeina mine! 

I går kveld hadde jeg masse kynnere og små tak i ryggen, natten har ikke vært noe bedre heller - har lagt å vridd med masse, måtte reise meg å gå, sette meg ned på golvet, legge varme på ++. Så nå skal det bli godt at Tony kommer etter skolen så han kan stryke og kose litt - det hjelper alltid littegranne iallefall :-) 

2 kommentarer

Så fine bilder av deg! :-)

Lisa Drange

21.10.2011 kl.11:56

SÅ bra du ser ut :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits