WANTS 2
Ååå, jeg gleder meg sånn til å kunne kjøpe/gå i kjoler igjen! Nå er jeg høygravid og ikke alt for lenge til lillemor kommer, så kommer juletider som betyr pyntetider! :-D


Forresten så kan dere gjøre meg en supertjeneste i dag også, og gjøre noen jenter glade! Les innelegget HER, så skjønner du hva jeg snakker om. 

Dere må heller ikke glemme konkurransen hvor du kan vinne krabbeteppe - den finner du HER. Trekker vinner i slutten av mnd, så da kommer det ny konkurranse! 

Én kommentar

Michelle Holvik

22.10.2011 kl.17:46

Gleder meg til jeg passer inn i kjolene mine og kan kjøpe nye jeg også! hehe..

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits