BARE EN MND TIL TERMIN?!


I følge mensentermin er det i dag bare en mnd til termin, men siden vi går etter ultralydterminen er det lenger. Skulle faktisk ønske akuratt nå at det var mensentermin som stemte, og at det var rundt en mnd til hun kommer! Ting begynner å bli litt tyngre nå, og magen er omtrent bare i veien - men, jeg klager ikke! Å være gravid er deilig, men samtidig rart. Å vite at noe vokser seg stort og sterkt inni meg er en merkelig følelse, men også utrolig deilig! Nå skal det bli godt å få se hva som skjuler seg inni der, hvem hun ligner på og hvordan hun ser ut! 

Når tror dere hun kommer? 

6 kommentarer

Kine Mirjana

19.10.2011 kl.20:26

Bare 16 dager igjen på meg nå, helt utrolig å tenke på! :) Begynner å kjenne det i ryggen nå :P

Hold deg opptatt og bruk tiden med familie og venner så går tiden fortere :)

nyland92

19.10.2011 kl.21:01

er litt over en mnd igjen med meg :-)

tiden har fløge forbi, så håper den siste mnd går like fort..

lykketil :-D
Jeg tipper hun kommer 23 nov :-)

sindyblog

19.10.2011 kl.21:55

jeg tror det blir nærmere ul terminen enn menstermin, det er jo en grunn for at den blir endret :) men man vet aldri, kan jo være du er heldig? :)

Michelle Holvik

20.10.2011 kl.00:25

Hadde min termin stemt ut ifra det vi trodde først(mens og slikt) så ville han kommet i begynnelsen av Januar faktisk!Men så ble det jo 3 desember da. Koselig det!

Melissa

20.10.2011 kl.19:37

Jeg håper hun kommer 30 november :D Du ser forresten døds bra ut, Cecilie. Håper alt står bra til også :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits