GLEDE


Den fineste starten på morningen er å bli vekket av en hyper mageboer! Jeg virkelig elsker å våkne de dagene hun ligger inni der å spenner og styrer på. Det viser at hun har det bra. Lillemor pleier som oftest å vekke meg i helgene av å være veldig aktiv, og uansett om det er tidlig eller sent blir jeg glad. Nå gleder jeg meg bare så utrolig mye til å bli ferdig med graviditeten å våkne av at hun er sulten, eller vil ha kos! 

Denne gutten er også utrolig koselig å få våknet med i helgene, men det skjer desverre så og si aldri.... Han er ett sovedyr av ett sovedyr, og morgengretten til tusen så det beste er å la han sove til han våkner av seg selv! 

Én kommentar

www.EliseRener.blogg.no

15.10.2011 kl.13:24

Kjempe fin blogg , stå på videre !

Hadde blitt kjempe glad om en kommentar tilbake ♥

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits