BARE NOE JEG FANT I ARKIVET


 .. Å kose med jenten vår, følge utviklingen hennes, se hun vokse, se hun sove, se hun smile, se hun gråte - ja, rett og slett alt som har med hun å gjøre! 

 .. Å passe i klærne mine igjen

 .. Å feste (missforstå meg rett, jeg gleder meg utrolig masse til lillemor kommer - og skal selvfølgelig ikke ut hver helg, men man slutter ikke å leve selvom man får barn!)

 .. Julaften! Jeg elsker virkelig julaften! God mat og masse pakker, dessuten får jeg verdens beste julegave. 

 .. Å begynne på skolen igjen. Haha, trodde aldri jeg skulle savne skolen, men når du går hjemme ett årstid merker du at du faktisk kan savne skolen.

 .. Å se Tony med barnet vårt. Det er faktisk det jeg gleder meg mest til!

 .. Å ta sol igjen! Har ikke tatt sol ett eneste minutt under svangerskapet.

 .. Å farge håret. Har heller ikke farget håret en eneste gang under svangerskapet. 

 .. Å kunne se tærne mine igjen. Haha, normalt? Nei - men seriøst, jeg føler meg som en hvalross. 

 .. Alle hormonene er borte. Nå tar jeg så lett på ting at det er skummelt. 

 

.. Som dere skjønner er dette ett gammelt innlegg som jeg skrev mens jeg var gravid. Jeg er ikke noe særlig flink å blogge for tiden, men dagene bare flyr av gårde - og jeg er supersliten når Thea sover så da sovner jeg ofte selv også. I kveld skal jeg noe spennende! Og kanskje det kommer ett innlegg med innkjøpene jeg gjorde på shoppingrunden med Silje & Mathea igår! Vi kjøpte masse sommerklær til sjarmørene våre :-) Nå ligger Thea å spreller litt på gulvet mens jeg holder på å vaske litt klær før det er middag. 

3 kommentarer

Maria

12.04.2012 kl.13:19

Hva får du til jul?:)

Cecilie Kvant

12.04.2012 kl.15:46

Maria: Hva jeg får til jul? Hm, det vet jeg jo ikke enda - lenge til jul :-)

Maria

14.04.2012 kl.01:35

Du skrev at du får verdens beste julegave.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits