BABYUTSTYR SHOPPING


I natt har jeg sovet utrolig godt i forhold til hva jeg pleier, å våknet ikke før klokken var 9! Da måtte jeg bare snu å vri meg litt så sov jeg helt til klokken var 13! Når klokken nærmet seg 14 vekket jeg Tony så han fikk dusjet og fikset seg før vi dro av gårde til Åsane, Tony skulle på jobb og jeg skulle møte mormor & mamma. 

Sullet litt i Åsane før vi kjøre videre på barnashus, på barnashus fant jeg vognposen jeg ville ha - var litt usikker på fargen, men endte opp med grå siden vognen er både svart og grå! En ganske smart vognpose egentlig, glidelåsen kan tas helt ned slik at det kan bli ett teppe også! Skulle egentlig kjøpe vippestol på barnashus også men de hadde bare en igjen så da måtte vi tilbake på gullgruven for å kjøpe der :-) Mormor fant også en utrolig fin vugge der som hun ville kjøpe til lillemor så den kommer i hus når ting nærmer seg litt mer! Jeg har virkelig verdens beste mormor! Og lillemor får verdens beste oldemor! 
3 kommentarer

woopii

11.10.2011 kl.20:04

elsker å sove!

framineoyne

11.10.2011 kl.21:56

Deilig å få sovet ut da :)

Så fine ting du kjøpte da :)

Godt å ha familie rundt seg,som hjelper til litt :)

Lykke til videre :)
Å, så fine ting :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits