STATUSRAPPORT UKE 33 + MAGEBILDE

 På vei: 33 uker
 Igjen til termin: 51 dager
 Kjønn: En liten prinsesse
 Navn: Tror vi så og si har bestemt oss, men vil ikke si det sikkert før vi har sett hun. Eneste vi smådiskuterer litt nå er hvilken rekkefølge etternavnene skal være i.   
 Utålmodig: Ganske! Men jeg har gått gravid i 33 uker nå, så klarer fint 7 uker +/- til! Hun kommer når hun er klar for det. Den som venter på noe godt - venter ikke forjeves.
 Hodet ned: Merker spenn i ribbebeina, men tror hun ligger litt alle plasser fremdeles. 
 Aktivitet innenifra: Ja, massevis! Hun er spesielt aktiv når pappaen snakker til magen og stryker på magen, da blir hun helt i hundre! Så liker hun å sparke på samme plass hver gang så jeg blir helt øm på ene siden.  
 Mangel på utstyr: Vippestol, vognpose, ull & bleier 
 Plager: Hormoner, hormoner, hormoner - og bekkenet begynner å gjøre litt vondt igjen. 
 Vektøkning: 11 kg
 Vann i kroppen: Nei
 Melk i brystene: Ja, massevis som jeg har hatt siden uke 15/16.  
 Humør: Kommer veldig ann på formen, ting kan gå fra topp til bunn på sekundet - men det hører vel med.  
 Søvnmønster: Sover når det passer hun, og er våken når det minst passer meg. 
 Sykehusbag: Bør vel begynne å tenke på den etterhvert.
 Annet: Har det egentlig utrolig bra for tiden! Lillemor er veldig aktiv og viser ofte livstegn fra seg! Tony syntes det er gøy å fange armer/bein når hun spenner, så det er omtrent blitt hans nye hobby! Nå er det bare 7 uker (+2 dager) til termin, og vi gleder oss masse til å få lille jenten våres i armene!
4 kommentarer

Hege Christine Sørensen

11.10.2011 kl.17:33

Så spennende!!

Hilsen Hege (Helsesøster på nett)

Michelle Holvik

12.10.2011 kl.10:21

Er så gøy og lese oppdateringen din, og sammenligne med min egen dagen etterpå! :)

Anna, 19 år.

14.10.2011 kl.00:08

Så fin mage du hadde! Syns det var artig å se magebilde og sånn av deg siden jeg om 2 dager er i uke 33 selv. Venter ei jente 7 desember selv og gleder meg masse.
Fiine babymagen ! <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits