FORSKJELL PÅ FOSTERET FRA UKE 12 TIL UKE 32
Det går bare mer opp for meg for hver dag som går at jeg snart skal bli mamma, snart kommer det en liten jente til verden som jeg skal ha ansvaret for, som jeg skal passe på og som skal se opp til meg! Tanken på det er helt syk, jeg har alltid vært lille jenten til både mamma og pappa - og nå skal jeg få min egen lille jente! 

Kjenner jeg begynner å bli litt utolmodig nå også, har gått gravid i over tohundredager og det er sykt - men det har også vært fantastisk! Å vite at noe vokser seg stort og sterkt inni meg er en rar, men deilig tanke. At jeg bærer fram framtiden til meg og Tony er spesielt. Vi var jo bare kjærester som alle andre på vår alder, og hadde nytt kjærestelivet i noen måneder før vi fikk vite at vi skal bli foreldre, jeg og han sammen skal passe på ett barn! 

Nå er det bare litt over 7 uker til termin, og ting nærmer seg for hver dag som går! Jeg har fremdeles ikke tenkt noe særlig på fødselen, og er ikke redd for å føde - men tankene kommer vel etterhvert som ting nærmer seg enda mer! 

Merker jeg må begrense meg litt nå, magen er i veien og ting er ikke like lett som før! Bare det å ta på seg sokker er stress, og jeg prøver å helst la vær eller å få Tony til å hjelpe meg! Men magen må vokse for at lillemor skal ha plass inni der :-) 

Én kommentar

Stor forskjell :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits