UKE 11/12 - UKE 32Bildet fra uke 11/12 er ett av de første magebildene som ble tatt, jeg begynte å få mage veldig tidlig og så egentlig litt smålubben ut i ganske mange uker før kulemagen kom! Nå er det ingen tvil om at jeg ser gravid ut iallefall, og magen vokser hver dag!

Tiden fram til nå har egentlig gått utrolig fort, og jeg kan ikke skjønne at det bare er litt over 7 uker til termin! Det går mer og mer opp for meg hver dag at jeg snart skal bli mamma, og Tony snart pappa. Litt skummelt for oss begge, men vi gleder oss utrolig masse! Vi er så heldig å få verdens beste julegave før julaften. Litt kjipt at det er eksamenstider for Tony å sånn, men vi kommer til å få det til å gå opp i opp uansett! Heldigvis er det masse fri også, og masse koselige familiebesøk! 

Tony sier hele tiden at han holder på med innlegget som jeg har lovet dere, men han er ikke den kjappeste med slikt... Tenkte også å skrive ett innlegg om hvordan jeg fant ut at jeg var gravid, siden det er fler som har spurt om det. Og svarene på spørsmålsrunden kommer iløpet av uken, jeg lover!

3 kommentarer

Cassandra

09.10.2011 kl.22:51

LITT forskjell jah.! hehe. Fin babymage du har :)

Gleder meg til jeg og får stor mage, hehe =D

beautifulbeautiful

10.10.2011 kl.06:04

fin mage! Sjekk ut mine bilder fra svangerskapet! :)

frida

10.10.2011 kl.19:01

Så stor å fin mage du har! Gleder meg til jeg også ser sånn ut :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits