AVGÅRDE TIL LEGEN

Lykkelykkelykke! Jeg har faktisk gått å gruet meg til legetimen/svangerskapskontrollen i dag, har aldri vært på en kontroll alene og liker best å ha Tony med meg. I dag skulle egentlig ikke Tony bli med siden han har masse med skole og jobb for dagene, og vi egentlig har utrolig lite tid sammen - men i det jeg logger på facebook skriver han at han plukker meg opp snart så drar vi på kontroll sammen! Kjente jeg ble noen kilo lettere, og mageknipen forsvant plutselig!

Nå får jeg vel klistre på resten av masken før jeg løper ut døren i det fine regnværet vi har her i Bergen (og jeg som ikke har noen jakker som passer, fantatisk!)

2 kommentarer

Jeg har vært på kontroll maaaange ganger alene og det er ikke skummelt i det hele tatt :-)

Michelle

05.10.2011 kl.22:47

Har vert skeptisk jeg også.. Liker det ikke! Men siden typen jobber og ikke alltid kan vere med, så har jeg måttet gå alene et par ganger. Går jo helt fint, men liker helst og ha min kjære ved min side :) Hihi

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits