NOE SÅ FANTASTISKSamuel Alexander Armas er 21 uker. Han ble diagnotisert med ryggmargsbrokk, og ville ikke overleve hvis han ble fjernet fra livmoren til sin mamma. Julie Armas, mor til det lille barnet er obstetrikk sykepleier i Atlanta, og visste om en bemerkelsesverdig kirugisk prosedyre utført av Dr. Bruners som praktiserer ved Vanderbilt University Medical Center i Nashville. Han utfører spesielle operasjoner mens barnet fremdeles er i mors liv.


Under prosedyren, fjerner legen livmoren via keisersnitt og gjør et lite snitt for å operere på babyen. Det ble fullført kirugi på Samuel og han stakk hånden opp gjennom snittet og grep godt om kirugens finger. Dr. Bruner sier selv at det er det mest emosjonelle øyeblikket i hans liv.


Fotografiet fanger denne utrolige hendelsen med perfekt klarhet. Redaktørens tittel på bildet er "Hand of Hope". Tittelen forklarer bildet siden Samuel Alexander Armas tar opp hånden for å takke Dr. Joseph Bruner for livets gave. Hadde det ikke vært for operasjonen, hadde han ikke overlevd i dag.

Lille Samuel mor sa at de «gråt flere dager" da de så bildet. Hun sa at bildet handler om en liten person, uten antydninger til funksjonshemming eller sykdom. Nå er Samuel i perfekt helse og de kan se at operasjonen var 100% vellykket. Verden trenger å se dette vakre øyeblikket!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits