LILLE STERKE JENTEN VÅR

De to siste dagene har lillemor vært helt i hundre inni der, og spent masse alle veier! Hun er spesielt aktiv om kvelden når jeg legger meg ned for å slappe av, og om natten når jeg egentlig skal sove. Hun har også funnet ut at det er helt greit å spenne meg langt utpå siden og helst samme plass om igjen og om igjen for at jeg skal få litt vondt og bli litt øm! Hun veier ca 2 kg nå så det begynner jo å bli litt krefter i hun. Tony bare ler av meg når jeg sier det er litt vondt, så prikker han på magen for å få hun til å spenne enda mer siden han syntes det er så morsomt når jeg blir sint.......


Der jeg har rundet rundt med rosa er det hun spenner i ett sett for tiden! Hun spenner jo andre plasser også (og er blitt veldig glad i ribbebeina mine), men på den plassen blir jeg øm fordi hun spenner sånn!

GQ; Flere gravide som blir øm av alle sparkene? :-)

8 kommentarer

hehe.. føler med deg :P ..og verre skal det bli xD
Ble det en stund ja. Men nå er hun så stor at hun ikke sparker der inne lenger.. hun bare "glir" rundt inni der ;)
Har det på akkurat samme måte med lillemann i magen og med kjæresten! haha.. Vanvittig irriterende :p

Cecilie Kvant

30.09.2011 kl.09:59

Sarah:

Det må jo snart begynne å bli så trangt at hun ikke får til å spenne skikkelig mer :-p Litja her veier jo 2 kg, og er hele 41 cm lang blitt!

Kine Mirjana

30.09.2011 kl.11:42

Har akkurat samme "problemet"! Og min Tony gjør akkurat det samme, spesielt når jeg skal sove.. Da ligger han å prikker på magen for å være sikker på at hun våkner, også ligger de og "leker" en stund før han sovner, og jeg ligger igjen med en hyper unge og ikke får sove.. :P

Cecilie Kvant

30.09.2011 kl.11:59

Kine Mirjana:

Heheh, de derre Tonyene er ganske like altså! :-p Tony her ELSKER å prikke på magen når jeg skal sove så ligger jeg gjerne i en time å ikke får sove mens han snorker vedsiden av meg.

followmydreams

30.09.2011 kl.12:33

kjempe artig å lese bloggen din, er selv 19 år å venter en prins 4 desember :-)

Blir ganske øm av alle sparkene, vertfall nå som hode er festet å han sparker på de samme plassende dag inn og ut :-D

Cecilie Kvant

30.09.2011 kl.13:03

followmydreams:

Koselig at du liker å lese bloggen min :-) Kjekt å følge med på andre gravide også!

Hehe, det er vel bare noe vi må holde ut med - er sikker på at jeg kommer til å savne det når hun er ute :-p

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits